Hi! My name is Daan and I'm an designer, online maker, developer. For the last years I have been working as a freelance all-round developer building customised web applications, unlike this Wordpress website ;-). Want to know what I can do for you? Feel free to contact me at hallo@daanadriaan.nl

#laravel #webdevelopment #php #uxdesign #allround #vue #craftcms #platform #fronttoback

 
Meting en Facturatietool

Vanuit ontwikkelingsbureau Shifft heb ik gedurende 12 maanden als ontwerper gewerkt aan diverse energie gerelateerde projecten voor een zakelijke energieleverancier. Voor het project Meting en Facturatie heb ik de rol van projectleider op mij genomen en het online en offline proces van deze dienst uitgedacht.

De klant biedt VVE’s (Verenigingen van Eigenaars) de mogelijkheid om energieverbruik van huurders van verzamelgebouwen nauwkeurig te meten en naar verbruik af te rekenen. In woningen sluit de installateur submeters aan om nauwkeurig de verbruikte energie in elke kamer te meten. Dit proces gebeurt vaak rommelig. We hebben voor onze klant een Installatietool ontwikkeld die eenvoudig de installateur door zijn taken heenleidt.

De data die vervolgens binnenkomt wordt verwerkt in de Facturatietool. Deze zorgt dat energie eenheden automatisch worden verwerkt tot kant en klare facturen.

 

Als projectleider heb ik de wensen van alle stakeholders moeten combineren en de discussie die daar vaak bij kwam in goede banen moeten leiden.

 Loading