Hi! My name is Daan and I'm an all-round web developer. I build custom web applications. Want to know what I can do for you? Feel free to contact me at hallo@daanadriaan.nl

#laravel #webdevelopment #php #uxdesign #allround #vueJS
Meting en Facturatietool

Shifft is dé digitale speler binnen de energietransitie. Door energiedata inzichtelijk te maken en spelelementen toe te passen, maakt Shifft energiebesparing makkelijk.

Bij Shifft heb ik van UX design tot eindproduct gewerkt voor verschillende data-verwerkende bedrijven en aan verschillende producten. Hierbij heb ik mijzelf webplatform Laravel en diverse front-end technieken eigen gemaakt, en mijzelf ontwikkeld tot flexibele speler in development teams.

De klant biedt VVE’s (Verenigingen van Eigenaars) de mogelijkheid om energieverbruik van huurders van verzamelgebouwen nauwkeurig te meten en naar verbruik af te rekenen. In woningen sluit de installateur submeters aan om nauwkeurig de verbruikte energie in elke kamer te meten. Dit proces gebeurt vaak rommelig. We hebben voor onze klant een Installatietool ontwikkeld die eenvoudig de installateur door zijn taken heenleidt.

De data die vervolgens binnenkomt wordt verwerkt in de Facturatietool. Deze zorgt dat energie eenheden automatisch worden verwerkt tot kant en klare facturen.

Als projectleider heb ik de wensen van alle stakeholders moeten combineren en de discussie die daar vaak bij kwam in goede banen moeten leiden.

 Loading